There's no better kick!

jäälle

Lisää kuvia

jäälle
358,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

.
Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Kicksparkin voi varustaa lumettomalle jäälle jääjalaksella, joka on vain jäälle tarkoitettu, alumiiniprofiilista ja ruostumattomasta jousiteräsnauhasta valmistettu kelkkailun huipputuote. Jääjalaksessa yhdistyvät kevyt rakenne, lähes kitkaton ja äänetön luisto, jäällä tarvittava kurvipito, sekä kovassa vauhdissa helpon hallittavuuden antava jäykkyys. Jääjalaksin varustetulla Kicksparkilla on ilo kurvailla vaikka pitkin retkiluistelu-uria.

Pitoa kenkään

Luistavinkin kelkka vaatii kulkeakseen potkuja ja pitoa potkun alle. Lumisella alustalla toimivat talvikengätkin, mutta jäinen tie tai järvenselkä nopeuttavat vauhtia vain jos jalkineen pito riittää.

Karpponen on kenkään kiinnitettävä nastoitettu tai raudoitettu “potkuantura”, jolla saa hyvän pidon joka kenkään. Olemassa olevien vaihtoehtojen pohjalta olemme kehittäneet myös oman karpposemme “Sparkkosen” joka on ainut riittävän pitävä vaihtoehto piikkarille, etenkin jäisillä alustoilla. Sparkkonen tosin pitää leveän piikkirivistönsä ansiosta myös pehmeämmillä lumipinnoilla ja jopa vielä piikkaria paremmin.

Suunnistukseen tai pesäpalloon tarkoitetut piikkarit, varustettuina 9 - 12mm piikeillä ovat ainoa vaihtoehto jäällä potkivalle kilpailijalle ja tosikuntoilijalle. Yleisurheilupiikkarit taasen harvoin kovin kauaa kestävät kovan jään ja kylmyyden rasituksia.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätiedot

Lisätiedot

runko Aluminum (T6)
paino vakiovarustein (kg/lbs) 5,5 / 12,1
vakiovarusteet astimet, asennustyökalut
Arvostelut