There's no better kick!

tielle ja lumelle

Lisää kuvia

tielle ja lumelle
249,00 €

Saatavuus: Varastossa

.
Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Kickspark-potkukelkka on tavalliseen potkukelkkaan verrattuna huomattavasti monikäyttöisempi ja ajo-ominaisuuksiltaan täysin ylivertainen. Kevyen mutta silti jäykän runkonsa ansiosta se on vaivaton käsitellä ja silti helppo hallita kovassakin vauhdissa. Kicksparkin pystyy lisäksi jokainen muuntamaan käyttötarkoitukseensa ja omaan kokoonsa sopivaksi lukuisten lisävaruste- ja säätömahdollisuuksiensa ansiosta.

Kickspark on vakiona varustettu yleisjalaksella, jota käytetään kovilla alustoilla kuten jäällä, tiellä sekä kovaksi tamppautuneilla latu-urilla. Yleisjalas sopii kuten nimikin kertoo, siis lähes kaikkiin kelkkailuolosuhteisiin. Kovaksi tamppautunut maantie on kuitenkin sen ominta toiminta-aluetta.

Hanki- tai liukujalas on muovinen suksi, joka painetaan kiinni yleisjalakseen. Nämä muovijalakset kantavat potkijaa pehmeämmilläkin alustoilla, aina hiihtoladuista moottorikelkkauriin.

Pitoa kenkään

Luistavinkin kelkka vaatii kulkeakseen potkuja ja pitoa potkun alle. Lumisella alustalla toimivat talvikengätkin, mutta jäinen tie tai järvenselkä nopeuttavat vauhtia vain jos jalkineen pito riittää.

Karpponen on kenkään kiinnitettävä nastoitettu tai raudoitettu “potkuantura”, jolla saa hyvän pidon joka kenkään. Olemassa olevien vaihtoehtojen pohjalta olemme kehittäneet myös oman karpposemme “Sparkkosen” joka on ainut riittävän pitävä vaihtoehto piikkarille, etenkin jäisillä alustoilla. Sparkkonen tosin pitää leveän piikkirivistönsä ansiosta myös pehmeämmillä lumipinnoilla ja jopa vielä piikkaria paremmin.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätiedot

Lisätiedot

runko Aluminum (T6)
paino vakiovarustein (kg/lbs) 5,5 / 12,1
vakiovarusteet astimet, asennustyökalut
Arvostelut