Parasta potkua

Tervetuloa Kickbike-verkkokauppaan

Olemme suomalainen noin. 20-vuotta vanha yritys, joka suunnittelee ja tuottaa Kickbike-potkulautoja ja Kickspark-potkukelkkoja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Muutama sana historiastamme.
Vuonna 1994 perustamani Kickbike Worldwide oy on modernien Kickbike potkulautojen sekä Kickspark - potkukelkkojen kehittäjä. Itse olen toiminut lajin edistäjänä, innovaattorina ja suorastaan fanaattisena potku-urheilijana jo 1980 luvun puolesta välistä lähtien. Eikä ole ollut tylsää!

Kickbike potkulautamme sekä Kickspark kelkkamme edustavat suomalaista designia parhaimmillaan, niissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla muotoilu ja toiminnallisuus. Vakiotuotteillamme on voitettu lukuisia maailmanmestaruuksia sekä kesällä että talvella. Toimimme Suomessa mutta jakeluverkostomme on varsin laaja ulkomaillakin, erityisesti Euroopassa. Pyrimme noudattamaan sekä eettisesti että ekologisesti kestävän toiminnan periaatteita, edustavahan tuotteemmekin juuri tätä ajattelutapaa.

Potkuterveisin Hannu Vierikko

Sivun yläreunasta löydät myös ESLA-potkulautojen, -potkupyörien ja -potkukelkkojen verkkokaupan, sekä scoottaukseen omistetun Scootti.com kaupan.